Emelie 1984-1999

Emelie var en del av familjen i 15 hela år och fast att hon var 15 år när hon dog så såg hon fortvarande ut som en kattunge.

Emily hade blivit mamma många gånger och var alltid lika bra med sina ungar. Familjen kommer alltid minnas henne och ha kvar henne i sina hjärtan.

 

 

Simone 1991-2000

Simone var en av Emelie´s katt ungar och blev en trogen familjen medlem hon med, lite mer egen än vad Emelie var men hon var ändå en stor del av våran familj.

 

 

Estrella 2000 - Försvunnen

Hon var det närmaste en hund någon kan ha utan att faktiskt ha en, hon såg ut som en lo katt men betedde sig mer som en hund än en katt.
Hon hann att bli mamma två gånger och var nära vän med taxen Basse och ville ofta vara runt han sedan när vi fick Norton så blev Norton hennes bästa vän som hon gjorde allt med.

 

 

Norton 2001 - 2006

Våran älskade Norton kommer alltid att ha en speciell platts i vårat hjärta. Hanns hjärta tillhörde inte bara os utan den största biten av hanns hjärta tillhörde hanns bästa vän Estrela.
När Norton skulle gå på promenad så vände hann sig  om för att se att Estrela följde med,
När familjens äldsta son fick ett epilepsi anfall så försökte Norton väcka han och varige gång som sonen hade känning så kände Norton av det redan innan han fick känningen och började bete sig annorlunda så då förstod vi att något var fel och mycket riktigt så var det något som var fel, om någon var ledsen eller nere så var Norton alltid den första vid den som hade en jobbig tid´s sida.
Ja Norton var lyhörd och öppen för andra, skulle kunna säga att han brydde sig om andra mer än sig själv.
Jag skulle kunna skriva en hel bock om den hunden men det skall jag inte göra det lovar jag dig, allt jag har att säga är att Norton Vi älskar dig.
 
"Vi har en valp som brukar vara kall.
Som är busig ibland.
Som en valp ska va.
Fast han är en snäll valp.
Och vi älskar honom för han är vår valp.
och Norton heter  han."
 
- Skrivet av lillmatte Jennie 2001